Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Лютого 2024

Положення про супервізію педагогів: МОН запрошує до громадського обговорення проєкту

Міністерство освіти і науки України запрошує освітян до громадського обговорення проєкту Порядку надання професійної підтримки та допомоги педагогам (здійснення супервізії) у загальній середній освіті.

Ознайомитися з текстом документа можна нижче або за посиланням.

Документ розробили Директорат шкільної освіти й спеціально створена робоча група (згідно з наказом МОН №9 від 5 січня 2024 року).

Як зазначили в МОН, дія Порядку поширюється на педагогів, які забезпечують освітній процес у закладах загальної середньої освіти, незалежно від форми власності та сфери управління.

Документ містить 3 розділи:

  1. “Загальні положення”;
  2. “Юридичний статус та умови оплати праці супервізора”;
  3. “Процедура проведення супервізії”.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту можна надіслати у довільній формі до 20 березня 2024 року на електронну адресу: [email protected] (Наталія Клясен – державна експертка експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення в освіті директорату шкільної освіти, номер телефону: (044) 481 47 58) .

Крім того, власні пропозиції освітяни можуть надіслати також звичайною поштою на адресу: 01135, Київ, проспект Берестейський, 10.

Звіт про результати громадського обговорення оприлюднять на сайті МОН не пізніше ніж через два тижні після ухвалення рішення за результатами обговорення.

HO-proyekt.Poryadku.nadannya.prof.pidtrymky.ta.dopomohy.ped.pratsivnykam.sferi.zahal.serednoyi.osvity-20.04.2024

Читайте також: “Закінчення навчального року та дати канікул: розʼяснення від МОН”.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення