Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

31 Липня 2021

Президентські стипендії і вакцинація дітей та вчителів – головне за тиждень

Дивіться добірку головних новин про середню освіту за тиждень, що минув.

Президентські стипендії для переможців міжнародних олімпіад: спершу виявилося, що їх не буде, але потім Шкарлет заявив, що міністерство виправить ситуацію.

Щоби бути відкритими у жовтій, помаранчевій чи червоній карантинних зонах, школам потрібно буде мати не менше 80% вакцинованих працівників. Таке рішення пропонує ухвалити МОЗ.

Кабмін ухвалив низку нововведень до шкільного меню. Зокрема, дозволили використовувати соняшникову та кукурудзяну олії, збільшили норму вершкового масла тощо.

Кабмін затвердив зміни до Порядку організації діяльності інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти. Ввели поняття “рівні підтримки”, змінили кількість дітей з ООП, які можуть бути в інклюзивній групі, залежно від цих рівнів.

Міністерство охорони здоров’я розповіло про процедуру вакцинації неповнолітніх осіб від COVID-19. Поки можна щеплювати лише старших 12 років дітей та за певних умовах.

“Нова українська школа” провела опитування про листи від чиновників, які складно прочитати. Тут дивіться результати опитування.

“Нова українська школа”

Фото: автор – SHipskyy, Depositphotos


Обговорення