Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Лютого 2019

Проекти Еразмус+ отримали вдвічі більший бюджет та працюватимуть з інклюзією

Європейська комісія збільшила вдвічі бюджет на проекти програми Еразмус+ у 2021-2027 роках до 30 мільярдів євро.

Про це повідомили на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Так, 25,9 мільярда євро піде на освіту та професійний розвиток, 3,1 мільярда - для молоді,  550 тисяч  на спорт.

“Спираючись на успіх Еразмус+, програма Еразмус на 2021-2027 роки має на меті забезпечення можливостей мобільності для 12 мільйонів людей, охопивши середню загальноосвітню та професійну освіту, вищу освіту, навчання дорослих, молодь і молодіжних працівників.

На основі результатів та консультацій з досвідченими та потенційними учасниками, наступна програма буде суттєво посилена, розширена та включатиме компоненти інклюзії, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Україна отримала окреме вікно фінансування освітніх проектів у 2019-2020 роках від “Еразмус+” на загальну суму 5 мільйонів євро.

Як податися на проекти від “Еразмус+”, читайте в нашому матеріали “Erasmus+. Чим це корисно вчителям і як податись на проекти”.

Окрім того, детальніше про конкурси на програми можна почитати на сайтах Європейської комісії та українського офісу “Еразмус+”.

Ілюстрація: erasmusplus.org.ua


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.