Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Травня 2024

Реєстрація на НМТ-2024: до якого числа майбутні вступники можуть усунути недоліки в реєстраційних документах

15 травня завершився додатковий період подання заяв для реєстрації в Національному мультипредметному тесті. Усунути помилки та повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти майбутні абітурієнти й абітурієнтки зможуть до 19 травня включно.

По це нагадав Український центр оцінювання якості освіти.

За даними УЦОЯО, під час додаткового періоду понад 36 тисяч осіб скористалися спеціальним сервісом для створення електронного кабінету. Із них 29 тисяч надіслали внесену в реєстраційну форму інформацію та копії документів на обробку до регіональних ЦОЯО.

На сьогодні 16 407 осіб успішно зареєструвалися на НМТ-2024. Ще понад 5 тисяч майбутніх вступників отримали повідомлення про потребу в доопрацюванні наданої ними інформації та/або копій документів і не усунули недоліків.

Усунути неточності, на які за результатами оброблення інформації та реєстраційних документів вказав регіональний ЦОЯО, майбутні вступники можуть до 19 травня включно в персональних кабінетах. В іншому випадку їх не допустять до складання НМТ під час додаткової сесії у 2024 році.

Раніше ми публікували докладну статтю, де зібрали всю основну інформацію про НМТ-2024, його правила та особливості. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

Читайте також: “Від входу в центр тестування до отримання результатів: як проходитиме НМТ-2024″.

Титульне фото: УЦОЯО


Обговорення