Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Березня 2020

Сертифікація: вчителі отримали результати незалежного тестування

16 березня вчителі початкових класів, які проходять сертифікацію, отримали результати незалежного тестування.

Результати доступні в кабінетах учасників сертифікації, повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Максимально за тест учасники могли набрати 100 балів. До наступного етапу сертифікації допустять тих, хто набрав 60 і більше балів.

“Інформація про допущення чи недопущення учасника сертифікації до участі в наступному етапі сертифікації розміщується в кабінеті учасника сертифікації одночасно з розміщенням результатів незалежного тестування.

У разі виникнення сумнівів щодо правильності встановлення результату незалежного тестування, учасники сертифікації можуть протягом трьох календарних днів після оприлюднення результатів незалежного тестування (до 18 березня включно) подати апеляційну заяву щодо результатів незалежного тестування до апеляційної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. Розгляд такої заяви здійснюється протягом десяти календарних днів із дня її отримання”, – пояснили у центрі.

Детальніше про процес апеляції дивіться тут.

Сертифікація передбачає ще два етапи: самооцінювання педагогічної майстерності та вивчення експертами практичного досвіду роботи вчителя.

Нагадаємо, цього року на сертифікацію зареєструвались 1711 вчителів початкової школи.

Минулого року сертифікацію пройшли 705 вчителів початкової школи. Звіт про сертифікацію-2019 можна переглянути тут.

Читайте також Операція “сертифікація” – відгуки і поради учасниць”,
“Першопрохідці: що кажуть про сертифікацію вчительки з Львівщини” та “Як я пройшла перший етап сертифікації – досвід учительки пілотного класу НУШ”

Окрім того, запрацював електронний реєстр, де можна перевірити, чи пройшов учитель сертифікацію.

Ілюстрація: УЦОЯО

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення