Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Лютого 2018

Школи запрошують до пілотування онлайн-курсу з інклюзивної освіти

ГО “Смарт освіта” запрошує заклади загальної середньої освіти взяти участь у пілотуванні онлайн-курсу з інклюзивного навчання для початкової школи.

Онлайн-курс буде створено у співпраці з Міністерством освіти і науки України та за фінансової підтримки Програми “Долучайся!” (PACT), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Передбачається, що вчителі та представники шкільних адміністрацій зможуть подивитися лекції, покликані дати їм глибше розуміння роботи в інклюзивному класі й відповісти на напоширеніші запитання щодо цього. Після перегляду відеоматеріалу очікується, що школи нададуть зворотний зв’язок: наскільки ці лекції були зрозумілими, корисними, чи потрібно щось змінити або додати.

Участь у пілотуванні – це можливість для шкіл стати першими глядачами курсу, який потім поширюватиметься серед усіх учителів України, а також поставити свої запитання найкращим фахівцям з інклюзивної освіти.

Для того, щоб школа взяла участь у пілотуванні онлайн-курсу, представник адміністрації чи вчитель має заповнити цю гугл-форму. Кінцевий термін подачі заявок – 25 квітня.

Нагадаємо, у межах створення онлайн-курсу з інклюзивної освіти вчителям, представникам адміністрацій шкіл і батькам пропонують пройти онлайн-опитування з приводу того, якої інформації їм не вистачає для роботи.

Фото: автор – Lisitsa_, Depositphotos


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.