Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

27 Липня 2021

Шкільний спортзал за 16,9 млн на Львівщині будуватиме підозріла фірма за підозрілим тендером

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради уклав договір на будівництво спортзалу із підприємством родички заступника селищного голови.

Про це пише видання “Наші гроші. Львів”, повідомляє “DoZorro”.

Підприємство називається ТОВ “Захід – РемБуд”. Воно має побудувати спортивний зал для школи в Новому Яричеві за 16,93 мільйона гривень. Власницею підприємства є львів’янка Ніна Піх – теща заступника селищного голови Мар’яна Стеблика.

Тендер має ознаки змови – окрім переможця участь в торгах взяла лише одна фірма “Будівельна компанія “Наш простір”. Вона пропонувала нижчу на 12,5 тисяч гривень ціну, однак не завантажила всіх необхідних документів і не мала шансу на отримання підряду. А в списках працівників обох фірм, вказана одна й та сама особа – інженер з охорони праці Микола Сафронов.

Власником ТОВ “Будівельна компанія “Наш простір” є Назарій Коваль. На сайті компанії фірма повідомляє, що виконувала проєкти з будівництва та реконструкції готелів, школи і моста. За інформацією журналістів “Наші гроші. Львів”, компанія не отримувала держзамовлень на будівництво мостів.

За технічним завданням, підрядник має звести будівлю, провести комунікації та зробити зовнішній благоустрій. Завершення робіт заплановане на кінець 2022 року.

Раніше ми писали, що поблизу Львова будують комунальну школу з басейном і ліфтом.

Фото: автор – ArturVerkhovetskiy, Depositphotos


Обговорення