Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Лютого 2023

У Сєвєродонецьку повноцінно не працює жодна школа – Луганська ОВА

Школярі Сєвєродонецька навчаються у формі “отримання консультацій” від учителя раз на тиждень. Ні в дистанційному, ні в традиційному форматі школи окупованого міста не працюють.

Про це на своєму Телеграм-каналі повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

“У місті не в змозі навіть налагодити навчальний процес. Ані одна школа не пропрацювала жодного дня навіть у період, коли це дозволяли і безпекова ситуація, і погодні умови”, – зазначили в ОВА.

Перевести дітей на дистанційне навчання неможливо через відсутність інтернет-зв’язку: кабельний інтернет у Сєвєродонецьку окупанти не полагодили, а якості мобільного не вистачає для навчання. Однак і його, за словами представників адміністрації, немає в місті вже декілька тижнів. Останні кілька днів неможливо й потелефонувати, адже зв’язок вимкнений через боротьбу окупантів із партизанами.

Як повідомляє Луганська ОВА, упродовж усього навчального року діти раз на тиждень приходять до школи, отримують завдання на паперових носіях, виконують його вдома та повертають вчителю для перевірки.

“Інтеграл степеневої функції школярі шукають удома. Для яких-небудь консультацій в них є декілька хвилин на тиждень”, – ідеться у повідомленні.

Читайте також: “Окупанти вивозять на сміттєзвалише підручники з української мови й літератури в Маріуполі”.

Фото: РБК-Україна


Обговорення