Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Квітня 2021

У тернопільській школі встановили “рамки настрою”, що визначають настрій дітей і надсилають статистику директору

У НВК “Школа-Ліцей №6” у Тернополі при вході встановили “рамки настрою” – учні можуть пройти під веселим чи сумним смайликом, зазначаючи, який у них настрій.

Про це розповідають на сайті тернопільського каналу “TV 4”.

Директор каже, що пори року, настрій, взаємини з батьками та вчителями впливають на зміни настрою. Так він хоче дізнатися, з яким настроєм діти йдуть у школу і повертаються додому зі школи. У додатку на телефоні він отримує статистику-діаграму, скільки дітей мають позитивний, а скільки негативний настрій.

“Будемо все аналізувати, досліджувати нюанси, які впливають на настрій, – і змінювати щось. Наприклад, вранці для кращого настрою школярів у нас увімкнена музика. Може, треба вмикати цікавішу музику, якогось іншого стилю? Якомога більше дітей мають приходити до школи і йти з неї з гарним настроєм”, каже директор школи Олександр Остапчук.

Через карантин у ліцеї навчаються тільки молодші школярі. Директор розповідає, що в перший день роботи рамок 335 дітей зайшли до школи з гарним настроєм, 54 – без настрою. Йдучи додому, 305 дітей пройшли через рамку з гарним настроєм і 34 – у поганому гуморі.

Більше про цю школу читайте в наших статтях:

Фото: з сайту TV4


Обговорення