Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Серпня 2023

Українських школярів запрошують на навчання в безплатній науковій математичній школі “Некласична геометрія”

Національний центр “Мала академія наук України” запрошує учнів 8-11 класів і учнів-членів МАН на навчання в безплатній всеукраїнській літній науковій математичній школі “Некласична геометрія”.

Про це повідомили на каналі можливостей для старшокласників “10:11 Включайся”.

Зареєструватися потенційні учасники можуть до 17 серпня 2023 року за посиланням.

Організатори проєкту запрошують школярів:

  • дізнатися про те, чому стародавня архітектура базується на принципах геометрії та які існують математичні закони мистецтва;
  • побудувати виграшну стратегію на трикутнику;
  • спланувати автобусну мережу міста за геометричними аксіомами;
  • відвідати заняття з математичної англійської мови тощо.

Навчання в науковій математичній школі триватиме з 19 до 23 серпня 2023 року (з 10:00 – 12:00, 22 серпня з 10:00 до 16:00). Усі уроки відбудуться онлайн через платформи Zoom та Google Classroom.

Доступ до навчального електронного ресурсу зареєстровані учасники отримають 18 серпня 2023 року (до 18:00) на електронну адресу, яку вони зазначили під час заповнення анкети.

Учні, які успішно пройдуть курс (виконають більш ніж 70% завдань), отримають сертифікати про проходження навчання у всеукраїнській літній науковій математичній школі “Некласична геометрія”.

Раніше ми розповідали, що підлітків із прифронтових регіонів запрошують у безплатний літній онлайн-табір “Вільні та відважні”.

Титульне фото: UAinfo


Обговорення