Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Січня 2022

В Україні надаватимуть психологічну підтримку жінкам +50 років – як узяти участь

Благодійна організація “Сила віку жінок”  започаткувала проєкт психологічної підтримки жінок віком понад 50 років.

Охочі отримати таку підтримку можуть долучитися до спільноти “Сила віку жінок” у Facebook. Зараз у спільноті вже понад 1200 жінок зі всієї України

Пілотні психотерапевтичні групи для 30 жінок розпочалися в грудні 2021 року. Вони працюють над прийняттям та позитивним ставленням до свого віку та змін в організмі, які з ним пов’язані.

Після роботи в групах жінок навчать лідерства. Організатори хочуть створити антиейджистський (тобто антидискримінаційний за віком) рух у всіх регіонах України та сприяти позитивним змінам в політиці щодо жінок старшого віку. Групова психотерапія підвищить самооцінку жінок, навчить їх принципу самодопомоги та надасть натхнення для лідерства і творчості.

Реалізують проєкт психологиня Наталя Підлісна, культурологиня Людмила Гарбуз та соціальна працівниця Олена Девіс за сприяння фонду “Відродження”

Ми зробимо жінок будь-якого віку видимими й помітними в нашому суспільстві. Якщо ви не бачите на нічних тусовках жінок, яким за 50, то це не означає, що нас немає. Ми є і ми просто змінилися в кращий бік”, – підсумовує психологиня Наталя Підлісна.

Читайте також: Як навчитися співпереживати собі та зрозуміти, що всі люди пов’язані. Практики СЕЕН.

Фото: Сила віку жінок


Обговорення