Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Квітня 2021

Вчителів, вихователів та директорів запрошують на третю ресурсну онлайн-зустріч зі Світланою Ройз

ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” запрошує на третю ресурсну онлайн-зустріч із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз.

Зустріч відбудеться 21 квітня о 17:00, зареєструватися на неї можна тут до 16 квітня.

Тема – “Особисті кордони вчителя, вміння казати “ні””.

Тривалість зустрічі – 90 хвилин.

Участь безплатна.

Учасниками можуть бути лише ті, хто працюють у державних (комунальних) школах і дитячих садках: вчителі й директори шкіл, вихователі й директори садків. Максимальна кількість учасників – 500. Ті, хто не зможуть потрапити на цю зустріч, матимуть можливість взяти участь у наступних зустрічах.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” впродовж шести місяців проведе 5 ресурсних онлайн-зустрічей із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз. Перша зустріч (“Де брати сили. Пошук власної ресурсності. Канали ресурсу”) відбулася 25 січня, друга (“Самотерапія”) – 22 лютого.

Також для вчителів, вихователів та директорів провели курс підвищення стресостійкості та ресурсності.

Раніше ресурсні зустрічі зі Світланою Ройз відбувалися раз на місяць. Їхніми темами були: професійне вигорання та відсутність ресурсу для роботикордони і вміння казати “ні”баланс між роботою і особистим життямтехніки самотерапії для роботи із собою в різних станахігротерапія на допомогу вчителю та як підтримати учня під час підготовки до іспитів.

Згодом до проєкту долучилися колеги Світлани Ройз, які проводили зустрічі з арттерапії, тілесної терапії тощо. Після локдауну в Києві відновлять ці зустрічі. Про них повідомлять згодом.

Фото: автор – JuraJarema, Depositphotos


Обговорення