Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Серпня 2022

Відсьогодні учасники додаткової сесії можуть остаточно підтвердити місце проходження НМТ

Сьогодні, 1 серпня, почався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії мультипредметного тесту.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Цей етап триватиме до 10 серпня.

Протягом цього часу на Інформаційній сторінці учасника в спеціальній формі потрібно вибрати назву населеного пункту із запропонованого переліку, де зручніше буде пройти тестування.

З 12 серпня учасники додаткової сесії зможуть завантажити з вкладки “Місце проведення” запрошення, де будуть зазначені дата, час і місце проходження НМТ.

Заплановано, що додаткова сесія НМТ відбудеться у 21 області України та Києві. Наразі неможливо провести НМТ в Криму, Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь.

За кордоном додаткову сесію НМТ проведуть в Австрії, Бельгії, Болгарії, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Канаді, Латвії, Литві, Люксембургу, Молдові, Німеччині, Португалії, Польщі, Словенії, Словаччині, Великій Британії, США, Туреччині, Угорщині, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії та Швейцарії.

Пройти тестування в цей етап можуть ті, хто реєструвалися для цього, а також учасники основної сесії, які не з’явилися для проходження тестування.

Якщо учасник загубив логін і пароль для доступу до інформаційної сторінки, він / вона може дізнатися їх через спеціальний сервіс “Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022“.

Нагадаємо, додаткова сесія НМТ стартує 16 серпня й учасників просять нікому не повідомляти про місце і час проведення тестування.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланням, з математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

А ще читайте розʼяснення, що робити людям з ООП, які хочуть пройти мультипредметний тест.

Окрім того, для національного мультипредметного тесту не встановлюватимуть порогових балів склав / не склав, як це робиться для ЗНО.

Читайте також: Що робити, якщо ви зареєструвалися на НМТ, але не підтвердили участь і Що робити, якщо вчасно не зареєструвався на НМТ

Окрім того, читайте розʼяснення освітнього омбудсмена про те, хто відповідає за безпеку під час проведення НМТ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – svyatoslavlipik, Depositphotos


Обговорення