Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Квітня 2024

Вийшли нові випуски “Бробакс Шоу” й українськомовна версія мультфільму про пригоди легендарного кролика Сімона: де дивитися

На дитячому Youtube-каналі “Бробакс” вийшли нові випуски пізнавального-розвиваючого шоу з Лео та Елвіном, у якому ведучі й відомі українці досліджують світ навколо. Крім того, для юних глядачів і глядачок доступна українськомовна версія відомого французького мультфільму “Simon” (“Сімон”).

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Переглянути епізоди “Боробакс Шоу” й нові серії мультфільму “Сімон” всі охочі можуть нижче або за посиланням.

У кожній серії дитячого “Бробакс Шоу” ведучі й запрошені гості пояснюють дітям речі, які відбуваються навколо.

У першому епізоді ведучі – п’ятирічний Лео й десятирічний Елвін – поринають у світ фантазії. За допомогою предметів із магічного боксу діти перевіряють свою вигадливість і створюють справжнє пісочне шоу. А ви готові пофантазувати разом із ними? Тоді хутчіше дивіться новий випуск.

Ще один випуск “Бробакс Шоу” розповідає про небезпечні ситуації й способи їх уникнення. У цьому епізоді Лео й Елвін разом із поліціянткою Юлією Радчук згадали правила поведінки під час повітряної тривоги й на дорозі. Лео також розповів про своє правило “ВВВ”, коли прямує до укриття. Як розшифровуються літери – дивіться у відео.

У третьому епізоді діти разом із дизайнеркою та ілюстраторкою Оксаною Щербаковою вирушили у світ книжок, аби з’ясувати:

  • з чого складається видання;
  • які існують жанри творів;
  • як відбувається процес створення ілюстрацій.

Вони навіть спробували розробити макет для своєї історії й перевірили, чи справді для ілюстрацій у книжках використовують лише чотири кольори.

Цей епізод присвячений диким і домашнім тваринам, а також їхнім відмінностям. У випуску ведучі спробували приготувати корм для котів і навіть дали котику спробувати, що в них вийшло. Цього разу запрошеною гостею стала кінологиня Аляска Вар’єва, яка навчила Елвіна й Лео правильно тренувати собак.

П’ятий епізод “Бробакс Шоу” дасть змогу юним глядачам і глядачкам докладніше дізнатися про роботу органів чуття людини.

У випуску Елвін і Лео:

  • дегустували їжу із заплющеними очима;
  • спробували розрізнити кольори в темряві;
  • перевірили свої тактильні здібності;
  • слухали тишу.

Чи вдалося хлопчикам пройти всі експерименти й застосувати потрібні органи чуття? Вмикайте – і дізнаєтеся.

В іншому випуску шоу також йдеться про тіло людини. Цього разу Лео й Елвін вивчали будову органів та з’ясовували, як працюють легені й мозок. До них завітала дитяча лікарка Анастасія Шелевицька, яка провела експеримент, щоб показати, як серце качає кров.

Сьомий епізод програми присвячений розумному споживанню. У випуску Ангеліна Троша, активістка проєкту “ЕкоГлухів”, розповіла Лео та Елвіну все про сортування сміття й те, як вони можуть стати мегакрутими помічниками планети.

У восьмому епізоді Лео й Елвін дізналися багато нового про Україну. Вони вирушили в подорож мапою й взяли участь у челенджі, аби дослідити області та міста нашої країни. Крім того, до ведучих приєдналася фольклористка Марія Квітка. Разом із нею Лео й Елвін докладніше дізналися про одяг, який раніше носили українці в різних регіонах, і заспівали народну пісню “Ой у лузі червона калина”.

Для юних глядачів і глядачок також доступна українськомовна версія відомого французького мультфільму “Simon” (“Сімон”). Нові епізоди про пригоди кролика та його родини виходитимуть тут двічі на тиждень – щовівторка й щосуботи.

Головним героєм мультсеріалу є кролик Сімон, який разом зі своїм молодшим братом Гаспаром і великою родиною робить цікаві відкриття, досліджуючи навколишній світ. Під час пригод Сімон вчиться дружби, підтримки, розвиває уяву й творчість, а також дізнається багато нового й цікавого про:

  • різні види хобі;
  • домашніх і диких тварин;
  • рослини;
  • явища природи;
  • стосунки;
  • почуття й емоції та багато іншого.

Разом із героями мультфільму юні глядачі й глядачки зможуть поринути в незвичайні та цікаві ситуації, впоратися з труднощами на шляху до відкриттів і докладніше дізнатися про речі та явища, які нас оточують.

Загалом, у 2024 році запланований вихід 52 серій про пригоди кролика Сімона. Зазначається, що французький суспільний мовник France TV та компанія GO-N Productions надали таку можливість для українських дітей безплатно.

Крім того, цьогоріч на Youtube-каналі “Бробакс” мають вийти ще два дитячі проєкти від Данського суспільного мовника DR.

Читайте також: “Подкаст із казками для дітей: де послухати і як завантажити”.

Титульне фото й фото в тексті: “Суспільне Медіа”


Обговорення