Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Травня 2022

Захисники й захисниці України начитали вірші та казки для дітей

За підтримки МОН, Міноборони та Генерального штабу ЗСУ захисники та захисниці України записали вірші й казки для дитячого телеграм-каналу “Підтримай дитину“.

Про це повідомляють у МОН.

“Ми у Міністерстві оборони та Збройних Силах чудово розуміємо, що наші захисники й захисниці сумують за своїми дітьми. Через “Підтримай дитину” ми хочемо дати можливість українським воїнам поділитися своїм теплом, емоціями, почуттями, мудрістю і добрим словом з нашим молодшим поколінням. Кожен, хто читає казку чи вірш, читає для усіх дітей України” – наголосила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

До слова, у телеграм-каналі група волонтерів, психологів і педагогів розміщує ігри, вправи, забавки, завдання для дітей, аудіо- та відеоматеріали для батьків ще з перших днів війни. Частина матеріалів адаптована для дітей з особливими освітніми потребами.

Усе – безплатно та можна слухати навіть за наявності не дуже швидкого інтернету, наприклад, зі сховища чи в дорозі. А ще там можна взяти участь у конкурсі дитячих малюнків та робіт “Подарунок Україні”.

Нагадаємо, що в Україні запрацював чат-бот психологічної підтримки “Друг”.

Також МОН разом із психологами запустили Telegram-канал.

А команда ГО “Смарт освіта” запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтесь до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Фото: МОН і МОУ


Обговорення