Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Липня 2018

У курсі з інклюзивної освіти відкрили лекцію про запобігання булінгу

В онлайн-курсі “Робота вчителя початкових класів із дітьми із особливими освітніми потребами” відкрито лекцію про запобігання булінгу.

Лекторка курсу – Катерина Гольцберг, дитячийі сімейний психолог, аналітичний психолог, учасниця Професійної Асоціації дитячих аналітичних психологів.

Лекція є частиною модулю “Методи роботи з дітьми” і складається з п’яти блоків. У ній лекторка розповідає про те, як учитель може запобігти появі булінгу в класі, що робити, якщо його прояви вже є, а також як учителю випадково не спричинити цькування серед учнів і створити доброзичливу атмосферу в учнівському колективі.

Нагадаємо, в онлайн-курсі з інклюзивної освіти для вчителів початкових класів уже відкрито чотири модулі.

Курс “Робота вчителя початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” створений у партнерстві ГО “Смарт освіта” із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Фото: автор – olesiabilkei, Depositphotos


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.