Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Березня 2019

Асистентів учителів просять пройти опитування про професійні потреби

Громадська організація “Смарт Освіта” проводить опитування асистентів учителів про їхні професійні потреби.

Пройти його можна за цим посиланням.

В організації хочуть зрозуміти професійні потреби асистентів учителів, щоб їх можна було враховувати під час розробки навчальних програм для підтримки асистентів.

“Цього навчального року новою ланкою освітнього процесу в інклюзивних класах стали асистенти вчителів. Люди-поєднання (мультифункціональні люди), посадова інструкція яких  від організації зустрічей команди ППС до безпосередньої роботи з дітьми з ООП.

Не кожна школа знайшла таких “супергероїв”. Кому пощастило  все ще шліфують свою роботу. Який реальний стан впровадження інклюзивної освіти? Чого бракує для ефективної роботи? Яка аудиторія людей, які погоджуються на офіційну роботу 5 на 5, реально ж  у двічі більшу? Саме тому нам цікава ваша думка, – пояснили в організації.

Окрім того, “Смарт Освіта” просить батьків, вчителів та учнів долучитися до публічного обговорення щодо меморандуму про співпрацю в школі.

Нагадаємо, Klitschko Foundation спільно з Coca-Cola запрошують школи взяти участь у проекті зі сортування сміття Zero Waste School.

Опитування проводиться за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Фото: автор – mohamed_hassan, Pixabay


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.