Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

15 Листопада 2023

“Create with Anything”: педагогів ЗДО запрошують на вебінар від The LEGO Foundation

Заклади дошкільної освіти запрошують взяти участь у Всеукраїнському вебінарі від команди The LEGO Foundation щодо імплементації проєкту “Створюй із будь-чого”.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися для участі в онлайн-заході всі охочі можуть, заповнивши google-форму, за посиланням. Трансляція події буде доступна тут.

Вебінар відбудеться 16 листопада о 13:00. Під час онлайн-зустрічі освітянам знадобляться:

  • ножиці,
  • діркопробивач,
  • фломастери чи олівці,
  • картон (картонні пакування від цукерок, печива, чаю тощо).

Як зазначають автори проєкту, ініціатива “Create with Anything” дає змогу реалізувати найсміливіші ідеї учнів і вихованців з використанням довколишніх матеріалів (паперу, пластикових пляшок, картону тощо) як у закладах освіти, так і вдома разом з батьками.

Крім того, в основі концепції лежить принцип “system-in-play” (“система в грі”), згідно з яким будь-який проєкт, створений дітьми, може трансформуватися відповідно до їхніх потреб і бажань. А це, у свою чергу, заохочує дітей бачити вже використані матеріали по-новому, а також створює нові можливості для гри й розвитку.

Практичні ідеї та вправи, що сприяють цілісному розвитку дитини й можуть бути впроваджені в межах проєкту, педагоги та батьки знайдуть на безплатній ресурс-платформі “Create with Anything”.

Раніше ми розповідали, що освітян запрошують на безплатний онлайн-курс про велокультуру школярів

Титульне фото: УІРО


Обговорення