Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Липня 2022

Львівський школяр зібрав на авто для ЗСУ 120 тисяч гривень, розігруючи марки

Львівський школяр Лука Аронов, якому виповнилося лише 9 років, за підтримки волонтерів провів благодійну акцію зі збору коштів на придбання автівки для ЗСУ.

Розігрувалися кілька наборів марок “Русській воєнний корабль… всьо!”. За умовами акції, планували розіграти один набір серед усіх учасників, другий мав отримати той, хто зробить найбільший внесок, а третій розігрувався між 30-ма учасниками, які зробили б найбільші перекази коштів.

Утім, до початку акції, завдяки допомозі волонтерів та небайдужих громадян, комплектів у розіграші стало вже вісім. Водночас один з них організатори додали для учасника, який зробить найбільший переказ з-за кордону.

В результаті до збору коштів долучилася 81 людина з України, Польщі, Німеччини, США та Канади, а найбільший переказ становив 15 тис. гривень. Результат акції перевершив сподівання: планувалося зібрати 90 тис. грн, але сума переказів склала 120 тис. грн. Усе – на авто для ЗСУ.

Маленький львів’янин не збирається зупинятися на цьому й оголосив про нову акцію: тут розігруватимуться 9 комплектів марок “Українська Мрія”. Мета хлопця – зібрати вже 225 тис. грн на ще дві повністю вкомплектовані автівки для ЗСУ. Долучитися до акції можна тут.

Нагадаємо, що це не єдина благодійна ініціатива, організована українськими дітьми для підтримки нашої армії та наближення перемоги. Так, наприклад, в Луцьку двоє п’ятикласників збирають та продають черешні, щоби допомогти нашим захисникам придбати принаймні ще один “Байрактар”.

Одинадцятирічний Максим із Покровська підробляє в Чернівцях, аби підтримати армію.

Також у Дніпрі шестирічна дівчинка збирає гроші на бронежилети, граючи на флейті, в Одесі діти продають іграшки, щоби допомогти ЗСУ та переселенцям, а девʼятирічна дівчинка відрізала волосся, аби зібрати кошти для ЗСУ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Фейсбук-сторінка мами Луки Юлії Аронової


Обговорення