Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Жовтня 2021

Оновлено. МОН рекомендує зробити осінні канікули раніше

Оновлено: МОН звернулося до місцевих органів влади з рекомендацією вжити невідкладних заходів для збереження здоров’я дітей і працівників шкіл та рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Міністерство охорони здоров’я рекомендує МОН звернутися до обласних та Київської міської держадміністрацій із пропозицією перенести осінні канікули в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Про це повідомляє МОЗ.

Таку рекомендацію уже підтримала Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні.

“Ситуація із захворюваністю на коронавірусну хворобу погіршується, зокрема, кожного дня в сотень дітей виявляють COVID-19, а тисячі учнів разом з учителями відправляють на ізоляцію через виявлені випадки COVID-19.

Достроковий початок канікул для школярів дасть змогу вплинути на поширення коронавірусної хвороби через зменшення активності громадян та кількості необов’язкових соціальних контактів”, – пояснює міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Також на цьому засіданні державна комісія ввела на Херсонщині червону карантинну зону.

Раніше ми писали про те, як деякі міста уже переносять осінні канікули.

Фото: автор – Ischukigor, Depositphotos


Обговорення