Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Липня 2022

НМТ: буде ще одна хвиля реєстрації

Вступники, які не змогли зареєструватися на проходження мультипредметного тесту в основний і додатковий періоди, зможуть зробити це 12–15 серпня.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти з посиланням на наказ МОН, який вніс зміни в Календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту.

Аби взяти участь у спеціальній сесії НМТ, вступникам, які ще не зареєструвалися для участі в тестуванні, потрібно:

  • 12–15 серпня – створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується в спеціальному сервісі “Зареєструватися” на сайті УЦОЯО.

Сформувати комплект документів (оформлену реєстраційну картку, копію паспорта, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО за формою № 086-3/о)) і надіслати його в регіональний центр оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає змоги скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу. У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи;

  • 25–30 серпня –  на Інформаційній сторінці учасника вибрати населений пункт для проходження НМТ;
  • 5–7 вересня – остаточно визначатися з вибором населеного пункту для проходження НМТ, указати його назву на Інформаційній сторінці;
  • до 10 вересня – отримати запрошення з інформацією про місце розташування екзаменаційного центру, дату та час початку тестування;
  • 12–16 вересня – взяти участь у спеціальній сесії НМТ.

Нагадаємо, НМТ відбудеться в комп’ютерному форматі та здійснюватиметься через спеціально створену онлайн-платформу. Відеоінструкцію, як користуватися онлайн-тестувальником НМТ, дивіться за цим посиланням.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланням, з математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

А ще читайте розʼяснення, що робити людям з ООП, які хочуть пройти мультипредметний тест.

Окрім того, для національного мультипредметного тесту не встановлюватимуть порогових балів склав / не склав, як це робиться для ЗНО.

Читайте також: Що робити, якщо ви зареєструвалися на НМТ, але не підтвердили участь і Що робити, якщо вчасно не зареєструвався на НМТ

Окрім того, читайте розʼяснення освітнього омбудсмена про те, хто відповідає за безпеку під час проведення НМТ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Wavebreakmedia, Depositphotos


Обговорення