Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Вересня 2021

Обов’язкова вакцинація освітян та нові карантинні правила – головне за тиждень

Дивіться добірку головних новин про середню освіту за тиждень, що минув.

Міністерство економіки України затвердило професійний стандарт керівника закладу загальної середньої освіти. Читайте документ.

Міністерство охорони здоров’я розробить перелік професій, для яких встановлять обов’язкові профілактичні щеплення від COVID-19. У списку таких професій анонсували й освітян.

Уряд пом’якшив умови роботи частини закладів освіти за карантинних обмежень. Дитячі садки та початкові школи працюватимуть у карантин незалежно від вакцинації їхніх працівників.

З 23 вересня в усіх регіонах України встановили жовтий рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення ухвалено 21 вересня під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Завершилися Всесвітні учнівські спортивні ігри. Українська збірна U-15 отримала 148 медалей і посіла перше місце в загальнокомандному заліку.

ГО “Смарт освіта” спільно з Українським Інститутом Книги за підтримки експерток із “BaraBooka. Простір української дитячої книги” проводять опитування про книжки, які читають діти.

“Нова українська школа”

Фото: автор – olly18, Depositphotos


Обговорення