Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Травня 2021

Стресостійкість: педагогів запрошують на четверту ресурсну зустріч зі Світланою Ройз

ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” запрошує на четверту ресурсну онлайн-зустріч із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз.

Зустріч відбудеться 24 травня о 17.00, зареєструватися на неї можна тут до 19 травня.

Учасниками можуть бути лише ті, хто працюють у державних (комунальних) школах і дитячих садках: вчителі й директори шкіл, вихователі й директори садків.

Тема – “Стресостійкість”:

  • Як допомогти собі повернутись до стану рівноваги;
  • Теорія та практика – як впоратися зі стресом самостійно і допомогти підготуватись до екзаменів, ЗНО, виступів, тим, хто з нами поруч.

Тривалість зустрічі – 90 хвилин.

Участь безплатна.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” за підтримки МФ “Відродження” впродовж шести місяців проведе 5 ресурсних онлайн-зустрічей із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз. Перша зустріч (“Де брати сили. Пошук власної ресурсності. Канали ресурсу”) відбулася 25 січня, друга (“Самотерапія”) – 22 лютого, третя (“Особисті кордони вчителя, вміння казати “ні””)– 21 квітня.

Також для вчителів, вихователів та директорів проводять курс підвищення стресостійкості та ресурсності.

Раніше ресурсні зустрічі зі Світланою Ройз відбувалися раз на місяць. Їхніми темами були: професійне вигорання та відсутність ресурсу для роботикордони і вміння казати “ні”баланс між роботою і особистим життямтехніки самотерапії для роботи із собою в різних станахігротерапія на допомогу вчителю та як підтримати учня під час підготовки до іспитів.

Згодом для проєкту долучилися колеги Світлани Ройз, які проводили зустрічі з арттерапії, тілесної терапії тощо, а зараз є лекторами курсу стресостійкості та ресурсності.

Фото: автор – stetsik, Depositphotos


Обговорення