Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Березня 2021

У Києві учні 5–11 класів розпочнуть дистанційне навчання з 25 березня

Учні 5–11 класів Києва дистанційно розпочнуть навчання з 25 березня, а учні молодших класів можуть піти до школи з 29 березня.

Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

Для учнів 5–11 освітній процес розпочнеться з 25 березня в дистанційному форматі. Учні ж молодшої школи, якщо епідеміологічна ситуація не погіршиться, сядуть за парти вже наступного понеділка.

Для вчителів, керівників закладів освіти підготовлені онлайн-рекомендації, вебінари та матеріали для проведення дистанційних уроків, поради психологів”, – сказав Кличко.

З цими та іншими матеріалами освітяни та батьки учнів можуть ознайомитися на сайті Департаменту освіти і науки КМДА в розділі “Дистанційне навчання”. А також, за потреби, звернутися на “Гарячу лінію онлайн”.

Раніше у Львові карантин посилювали на рівні місцевої влади.

Також у червоній карантинній зоні перебувають такі області: з 26 лютого – Івано-Франківська, з 1 березня – Чернівецька, з 3 березня – Житомирська, з 8 березня – Закарпатська, з 23 березня – Одеська, а також Київ, з 24 березня – Київська та Сумська області, з 19 березня – Львів, з 25 березня – Львівська область. У цих областях 5–11 класи перейшли на дистанційне навчання.

Титульне фото: автор – AntonLozovoy, Depositphotos


Обговорення