Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Серпня 2022

В Маріуполі окупанти проведуть для школярів урок про “патріотизм”

В окупованому росією Маріуполі 12 вересня окупанти планують провести для учнів 5–11 класів окремий урок, на якому навчатимуть “патріотизму”.

Про це пише у своєму телеграм-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти так формують мету заняття: пробудження інтересу до вивчення “вітчизняної” історії та культури, виховання патріотизму, формування та конкретизація поняття “родіна”, усвідомлення власного ставлення до неї; формування уявлення про культурну та історичну “єдність” російського народу та важливість його збереження, формування громадянської ідентичності та гордості за “свою” країну.

“Словом, урок, де будуть навчати “как надо Родину любить”, “чому російські бомби, що знищили життя маріупольських дітей, – це добро”, а також “чому розтрощене місто та тисячі загиблих, зокрема, дітей – це визволення”. Окремий урок для учнів 5–11 класів буде присвячений війні. І все б нічого, але є логічне запитання: до чого тут український Маріуполь?”, – розповідає Андрющенко.

Він додав, що окупанти погрожують батькам школярів “відповідальністю”, якщо дитина не відвідає заняття.

Нагадаємо, на Херсонщині окупанти пропонують батькам гроші за навчання дітей, а воєнні рф збираються жити у школах. Така ж ситуація – на Луганщині.

А в росії розповідають про “всиновлення” 1000 дітей, яких “депортували” з Маріуполя.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – ljsphotography, Depositphotos


Обговорення