Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Січня 2024

В Одесі молоді вчителі та вихователі отримуватимуть щомісячну премію

В Одесі молодим педагогам у школах і садочках виплачуватимуть щомісячну премію. Зокрема, це стосується випускників закладів вищої освіти, а також молодих спеціалістів, які вже працюють у комунальних закладах.

Про відповідне рішення повідомила Одеська міська рада.

Там зазначали, що зараз головним пріоритетом діяльності керівництва міста у сфері освіти є, безперечно, забезпечення безпечного середовища в дитячих садочках, школах і університетах. Однак не менш актуальним є залучення фахівців до закладів освіти Одеси, адже в місті є сотні вакансій для педагогів.

Аби подолати проблему нестачі вчителів і підтримати молодих фахівців, які після отримання диплома пішли працювати в школи й садочки, міська рада щомісяця виплачуватиме їм муніципальну премію в розмірі 3 000 гривень.

“Якщо ви закінчуєте навчання в педагогічному закладі вищої освіти або як молодий спеціаліст уже працюєте в школі чи садочку, розраховуйте на цю доплату”, – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Раніше ми розповідали, що на деокупованих територіях Харківщини студенти викладають замість педагогів-колаборантів, які виїхали до росії

Титульне фото: freepic.com


Обговорення