Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Травня 2020

Як підготувати дитину повернутись до садка: 12 порад для батьків від Світлани Ройз

Дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз спільно з ЮНІСЕФ, ГО “Смарт освіта” та Міністерством освіти і науки підготували порадник для батьків, який  допоможе підготувати дітей до безпечного повернення в садок.

Поради публікували на fb-сторінці ЮНІСЕФ.

Дивіться усі поради нижче:

Дивіться також поради для вихователів, як повернути дітей до садків після карантину: які запитання ставити, щоб вивчити емоції дітей; як обговорити з дітьми нові правила взаємодії одне з одним – як спільно домовитись про ці правила і показати їх через малюнки; як компенсувати нестачу тактильної взаємодії; як з допомогою ZOOM-конференції полегшити адаптацію та зменшити тривожність у дітей тощо.

Окрім того, до порадника готують 13 ігор, які враховуватимуть обмежену рухливість, неможливість дітей торкатися/обіймати одне одного та інші протиепідемічні заходи безпеки. Ці ігри педагоги зможуть використовувати, щоб, наприклад, зняти післякарантинні стрес та напругу в дітей.

Дивіться також дистанційні уроки про COVID-19 для 6-10 класів та посібник для шкіл про те, як налагодити дистанційне навчання

Фото: автор – Goodluz, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення