Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Березня 2022

“Захисти моє небо!”. Дітей просять малювати малюнки із закликом

Кримськотатарський Ресурсний Центр запускає дитячу кампанію “Захисти моє небо”, в межах якої дітей просять малювати малюнки у будь-якому форматі із закликом до міжнародної спільноти захистити небо над Україною, нашу державу та наші домівки.

Про це йдеться на сайті КТРЦ.

Надіслати малюнки можна на Facebook-сторінку центру або на пошту: [email protected].

Зобразити можна своїх сім’ю, домашніх улюбленців, улюблені місце, місто, український прапор, національну символіку абощо. Зверху на малюнку треба написати українською мовою: “Захисти моє небо!” або англійською: “Shelter my/our/Ukrainian sky!”.

У правому нижньому кутку просять написати ім’я дитини, вік та місто, як-от: “Марія, 5 років, Тернопіль”. Організатори радять використовувати яскраві кольори, фарби, фломастери та писати слова великими буквами.

Усі малюнки обіцяють надіслати державам-членам НАТО та союзникам України з проханням закрити небо над нашою державою.

Окрім цього, за бажання батьки можуть розмістити малюнки своїх дітей на своїх сторінках у соціальних мережах й тегнути сторінку Кримськотатарського Ресурсного Центру з текстом: “Ми з моєю дитиною долучаємося до кампанії Кримськотатарського Ресурсного Центру “Захисти моє небо””.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина взяла участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: КТРЦ


Обговорення