Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Березня 2022

Відкрито набір на участь у підліткових і батьківських психологічних групах

В Україні запустили групи психологічної підтримки для підлітків і батьків, чиє звичне життя зламала війна.

Про проєкт ПОРУЧ” повідомило МОН на своєму сайті.

Участь у проєкті безплатна, зареєструватися можна тут.

Онлайн-зустрічі відбуватимуться в Zoom. У кожній із них братимуть участь не більше 10 учасників. Час зустрічей буде узгоджено з кожним учасником.

Зазначається, що психологи допомагають не лише підліткам, а й батькам. Дорослі обговорюватимуть, як підтримати себе та близьких, як керувати емоціями в складні часи, як вгамувати біль і знайти себе в нових умовах, як планувати в часи невизначеності та де знайти ресурси для цього. Заповнити заявку на участь можна за цим посиланням.

Також проєкт запрошує психологів долучатися до проєкту. Подивитися вимоги та зареєструватися можна тут.

Проєкт реалізують Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнським громадським центром “Волонтер”.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор –[email protected], Depositphotos

Публікація підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.


Обговорення