Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Липня 2022

Зареєстровано вже понад 62 тис. електронних кабінетів вступників

За словами міністра освіти та науки Сергія Шкарлета, станом на 9 липня вже зареєстровано понад 62 тис. електронних кабінетів вступників та подано понад 94 тис. електронних заяв.

Реєстрація електронних кабінетів наразі здійснюється трьома категоріями вступників – на основі освітніх сертифікатів по закінченню 9 класів, атестату про отримання повної загальної середньої освіти, а також диплому фахового молодшого бакалавра та молодшого спеціаліста.

Таким чином, на базі повної загальної середньої освіти активовано понад 47 тис. електронних кабінетів, на основі фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра – понад 7 тис.

Відповідно до умов вступної кампанії, випускники 9-х класів вже можуть подавати заяву до закладів фахової передвищої освіти, тоді як 14 липня розпочнеться прийняття заяв до ФПО від випускників-одинадцятикласників, а з 29-го – до ЗВО.

Нагадаємо, вже можна підтвердити участь у додатковій сесії НМТ.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланнямз математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

А ще читайте розʼяснення, що робити людям з ООП, які хочуть пройти мультипредметний тест.

Окрім того, для національного мультипредметного тесту не встановлюватимуть порогових балів склав / не склав, як це робиться для ЗНО.

Читайте також: Що робити, якщо ви зареєструвалися на НМТ, але не підтвердили участь і Що робити, якщо вчасно не зареєструвався на НМТ

Окрім того, читайте розʼяснення освітнього омбудсмена про те, хто відповідає за безпеку під час проведення НМТ.

Фото: МОН


Обговорення