Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Березня 2024

Зареєструватися на НМТ-2024 можна через “Дію”

Майбутні учасники та учасниці національного мультипредметного тесту у 2024 році можуть створити особистий електронний кабінет за допомогою мобільного застосунку “Дія”.

Про це повідомили на порталі “Освіта.ua”.

Нагадаємо, що 14 березня стартувала реєстрація для участі в НМТ-2024. Подати документи майбутні вступники зможуть до 11 квітня включно. Для цього їм необхідно самостійно створити особистий кабінет за посиланням. Докладну інформацію про це можна знайти тут або на сайті УЦОЯО. У випадку виникнення проблем під час реєстрації майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть звернутися до фахівців у спеціальних офлайн-пунктах допомоги.

Якщо ж учасник чи учасниця реєструватиметься на НМТ-2024 через додаток “Дія”, усі особисті дані будуть внесені до системи автоматично. Крім того, більшість необхідних документів система також підтягне самостійно. Тому підтверджувати дані й завантажувати сканкопії майбутнім вступникам не знадобиться. Винятком є лише документ про освіту. Його необхідно буде додати в систему самостійно.

Завдяки спрощенню системи регіональним ЦОЯО не потрібно буде витрачати додатковий час на верифікацію особистих даних учасників і учасниць тестування, а це, зокрема, пришвидшить процедуру реєстрації.

Ознайомитися з календарем проведення НМТ-2024 можна за посиланням.

Раніше ми також публікували матеріал про терміни проведення НМТ у 2024 році й характеристику тестових завдань. Переглянути його можна за лінком.

Докладну інформацію про те, як відбуватиметься процес складання іспиту (від входу до тимчасового центру оцінювання до отримання результатів) можна прочитати тут.

Титульне фото: rv.tax.gov.ua


Обговорення