Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Серпня 2017

Завершилось публічне обговорення інтегрованого курсу “Природничі науки”

На відкритій платформі EdEra завершилося публічне обговорення програм інтегрованого курсу “Природничі науки” для профільної школи. Про це повідомила радниця мМіністра освіти Іванна Коберник на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що оновлені програми разом з таблицями щодо врахування коментарів скоро з’являться на ЕдЕрі. Проте, автори програм врахували не лише пропозиції, залишені на ЕдЕрі, а й ті, що надійшли на електронну пошту МОН.

За 10 днів обговорення користувачі лишили 503 коментарі. Більшість зауважень та пропозицій були від учителів-практиків.

“Для порівняння – в цей же час, з 17 липня і досі на сайті МОН висить для обговорення проект нового Державного стандарту початковоі освіти. На нього наразі надіслано 15 (!) пропозицій. Відчуйте різницю”– зазначила Коберник.

Тому радниця міністра сподівається, що наступного року до бюджету будуть закладені гроші на проведення саме публічних обговорень на сайті МОН. Обговорення ж інтегрованого курсу “Природничі науки” відбувалося завдяки донорській фінансовій підтримці.

Нагадаємо, що йдеться про проекти для 10-11 класів, які в режимі пілотування будуть запроваджуватись у 2018/2019 навчальному році. Школи та класи гуманітарного спрямування матимуть можливість користуватись інтегрованим курсом “Природничі науки” за бажанням.

Нова Українська Школа


Обговорення