Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Березня 2022

10 тисяч шкіл працюють дистанційно. Статистика від МОН

За даними департаментів освіти обласних військових адміністрацій, понад 10 тисяч закладів загальної середньої освіти працюють у дистанційному форматі.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Так, в 11 областях усі ЗЗСО організували освітній процес дистанційно. У понад 500 закладах середньої освіти — канікули. А в понад 2400 школах, де ситуація напружена, освітній процес призупинено. Станом на 21 березня навчатися відновилося у майже 3 мільйонів учнів.

Міністр також нагадав, що за згодою одного з батьків, діти, які вимушено переїхали в інший населений пункт, мають можливість долучитися до навчання в школі за місцем тимчасового проживання. Нині таких учнів — майже 44 тисячі.

Лідером серед областей, в яких вимушено переміщені діти долучилися до освітнього процесу, є Львівська. Наразі кількість таких учнів у Львівській області — майже 11 тисяч.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина взяла участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – halfpoint, Depositphotos


Обговорення