Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Березня 2022

Мамо, я бачу війну. З дитячих малюнків створять маніфест-колаж

В Україні запустили проєкт “Мамо, я бачу війну”, куди можна надсилати дитячі малюнки про війну, які виставлять на міжнародний благодійний цифровий NFT-аукціон.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Узяти участь у проєкті може кожен охочий. Надсилати фото дитячих малюнків треба сюди.

З дитячих малюнків про війну в Україні планують створити найбільший маніфест-колаж, що назавжди залишиться у цифровому просторі за допомогою NFT-технологій. Фотоколаж виставлять на міжнародний благодійний цифровий NFT-аукціон, а зібрані кошти перерахують у фонд гуманітарної допомоги дітям, які постраждали від війни.

“Діти стали свідками військової агресії Росії в Україні, але, попри все, навіть у воєнний час вони продовжують творити, мріяти про мир. Діти відчувають щирі, непідробні емоції та переносять їх на папір. А справа дорослих – донести їхні меседжі! Увесь світ повинен знати, які мужні й сильні духом діти України”, – йдеться на сайті.

За словами авторів проєкту, для створення колажу треба більше тисячі дитячих малюнків.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” і сайт “Нова українська школа” проводять пізнавальні онлайн-зустрічі для учнів. Для участі заповніть анкети для дітей або вчителів (інших дорослих, які хочуть чимось поділитися з дітьми).

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Facebook-сторінка проєкту


Обговорення