Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Лютого 2023

Поділіться своїми фото, щоб надихнути спільноту: “НУШ” збирає фото учителів та школярів з навчання та роботи під час блекаутів

Через обстріли енергетичної інфраструктури та, як наслідок, постійні відключення світла, реалізовувати дистанційне навчання стало в рази складніше, проте українські вчителі й школярі шукають шляхи подолання труднощів: працюють і вчаться з пошти, з відділків поліції і заправок, з магазинів.

В умовах браку гаджетів у прифронтових зонах учительки діляться ноутбуком, інші освітяни – збирають уживані пристрої, щоб забезпечити ними дітей.

Широко відомим стало відео з педагогинею, яка дає завдання своїм учням, прилаштувавши ноутбук на стовпчик просто неба. А там, де через відсутність інтернету онлайн-навчання неможливе, вчителі влаштовують шкільні класи в себе вдома.

Учні також вишукують можливості вчитися – як, наприклад, підлітки з деокупованої частини Харківщини, які побудували курінь на пагорбі, де найкраще ловить інтернет.

ГО “Смарт освіта” і медіа “Нова українська школа” пропонують освітянам і учням поділитися фотографіями та історіями про те, як в умовах планових й аварійних вимкнень електроенергії вони продовжували навчати й учитися.

Ми збиратимемо ці матеріали, створюватимемо добірки про незламних учителів і школярів – та публікуватимемо їх на сайті.

Свої фото/відео/історії надсилайте нам на пошту [email protected] або в особисті повідомлення у Facebook.

Читайте також: “Долучайтеся до збору коштів для шкільних бібліотек на Київщині та Чернігівщині, які постраждали внаслідок війни”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – 0635925410, Depositphotos


Обговорення