Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

11 Квітня 2024

Сьогодні завершується реєстрація на НМТ-2024: до якої дати можна внести зміни в заяву

Сьогодні, 11 квітня завершується подання заяв для реєстрації в національному мультипредметному тесті (НМТ). Усунути помилки та повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти майбутні абітурієнти й абітурієнтки зможуть 15 квітня.

По це нагадав Український центр оцінювання якості освіти.

Раніше ми публікували докладну статтю, де зібрали всю основну інформацію про НМТ-2024, його правила та особливості. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

Створити особистий електронний кабінет і подати документи для участі в НМТ-2024 майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть за на спеціальному порталі.

В УЦОЯО звертають увагу, якщо вступник / вступниця не натисне на кнопку “Надіслати на обробку”, внесену інформацію не зможуть опрацювати, а відповідно особу не зареєструють для участі в НМТ. Інформацію про алгоритм реєстрації можна знайти тут або на сайті УЦОЯО.

Крім того, зареєструватися на НМТ можна за допомогою “Дії”. Однак, майбутніх абітурієнтів і абітурієнток просять не завантажувати скриншоти документів з додатка “Дія” замість сканкопій або фотокопій паспорта (документа, що посвідчує особу), адже такі дані не прийматимуть.

Крім того, в УЦОЯ звертають увагу, що всі надіслані на опрацювання копії документів про освіту мають відповідати чинним вимогам.

Усунути недоліки, на які за результатами оброблення інформації та реєстраційних документів вказав регіональний ЦОЯО, майбутні вступники можуть до 15 квітня. В іншому випадку їх не допустять до складання НМТ у 2024 році.

До 15 квітня потенційні учасники та учасниці також зможуть змінити в особистому кабінеті:

  • навчальний предмет додаткового блоку;
  • населений пункт в Україні або за кордоном, де планують складати тести;

або ж вказати на потребу в проходженні тестування під час додаткової сесії.

Читайте також: “Від входу в центр тестування до отримання результатів: як проходитиме НМТ-2024″.

Титульне фото: УЦОЯО


Обговорення