Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Березня 2022

Збираємо запитання до психологині Світлани Ройз: відповімо під час трансляцій

ГО “Смарт освіта”, сайт “Нова українська школа” та сімейна й дитяча психологиня Світлана Ройз збирають запитання щодо взаємодії з дітьми під час війни.

Поставити свої запитання можна за цим посиланням.

Зустрічі з психологинею будуть орієнтовані на вчителів та батьків. У цей непростий час дорослим, батькам і вчителям важливо опанувати вміння повертати себе в стан спокою і стійкості та навчити цього дітей. Під час трансляцій Світлана Ройз зможе розглянути життєві ситуації та відповісти на ваші запитання.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також сайт “Нова українська школа” збирає фотогалерею домашніх улюбленців, які підтримують дітей та дорослих у ці важкі часи.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – VitalikRadko, Depositphotos

Публікація підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.


Обговорення