Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

30 Липня 2022

Як і де дізнатися про результати НМТ – розповідає УЦОЯО

Український центр оцінювання якості освіти повідомив дати отримання результатів тестування.

УЦОЯО повідомляє, що всі учасники основної сесії НМТ отримають свої результати до 12 серпня. Утім, в УЦОЯО намагатимуться повідомити результати швидше – приблизно за 7-8 днів після проходження тестування. Результати буде показано на інформаційних сторінках: і в тестових балах, і за шкалою 100-200 балів.

Одразу після тестування учасники бачили, скільки тестових балів вони набрали, тож могли визначити свої результати за шкалою 100-200 балів, використовуючи відповідну таблицю.

Однак для подання документів до закладів вищої освіти цього недостатньо: результати мають бути опрацьовані, розміщені на їхніх інформаційних сторінках і згодом передані до ЄДЕБО.

Крім того, частина учасників НМТ отримає з історії України на 1 бал більше, ніж вони бачили на екрані комп’ютера одразу після тестування. Це сталося через те, що після опрацювання матеріалів виявили технічну помилку, яка завадила правильному автоматичному визначенню результатів.

“Також окремі учасники зазначали про незбережені відповіді, натомість бачимо, що відповіді на завдання збережені коректно”, — йдеться у повідомленні.

УЦОЯО закликає учасників періодично заходити на свої інформаційні сторінки, щоби не пропустити важливу інформацію. А тим, хто ще не проходив тестування, рекомендовано переглянути відео про користування онлайн-тестувальником, аби уникнути зайвих хвилювань.

Нагадаємо, буде ще одна хвиля реєстрації НМТ.

НМТ відбудеться в комп’ютерному форматі та здійснюватиметься через спеціально створену онлайн-платформу. Відеоінструкцію, як користуватися онлайн-тестувальником НМТ, дивіться за цим посиланням.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланням, з математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

А ще читайте розʼяснення, що робити людям з ООП, які хочуть пройти мультипредметний тест.

Окрім того, для національного мультипредметного тесту не встановлюватимуть порогових балів склав / не склав, як це робиться для ЗНО.

Читайте також: Що робити, якщо ви зареєструвалися на НМТ, але не підтвердили участь і Що робити, якщо вчасно не зареєструвався на НМТ

Окрім того, читайте розʼяснення освітнього омбудсмена про те, хто відповідає за безпеку під час проведення НМТ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – massonforstock,  Depositphotos.


Обговорення