Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Травня 2022

Понад 12600 шкіл організували дистанційне навчання для 3,7 млн учнів

За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, станом на восьмий тиждень навчання в умовах війни всі школи 14 областей України продовжують навчання дистанційно.

Про це у своєму телеграм-каналі розповів міністра освіти і науку Сергій Шкарлет.

У чотирьох областях України освітній процес триває дистанційно, частково змішано та очно. Тоді як у п’яти областях навчання організовано дистанційно, частково канікули або призупинено. У двох регіонах освітній процес відбувається в дистанційному форматі, частково змішано або канікули, частково призупинено навчання.

Дистанційну форму навчання вдалося організувати в понад 12 600 закладах загальної середньої освіти, а навчання продовжують майже 3,7 млн учнів.

Окрім цього, станом на 28 квітня 2022 року кількість тимчасово внутрішньо переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає понад 88 тисяч осіб.

Зазначимо, що у вересні 2021-го в Україні навчалися понад 4,23 мільйона учнів та працювала 13 991 школа. Враховуючи це, зараз в українських школах не навчаються близько 500 тис. учнів та не працює близько 600 шкіл.

Через війну росії проти України офіційно відомо про смерть 219 та ще 405 поранених дітей. До того ж пошкоджені 1570 закладів освіти, а 111 з них вщент зруйновані.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина брала участь у таких зустрічах, долучайтесь до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Також у Кракові організація запустила Мистецький клуб для українських дітей.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – germansilk100.yahoo.de, Depositphotos


Обговорення