Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Квітня 2022

“Вчитись просто”. На Львівщині запрацює онлайн-школа для учнів-переселенців

Освітня платформа “Вчитись просто” для 5-11 класів почне функціонувати з 11 квітня 2022 року, нею зможуть скористатися насамперед ті учні, які не мають можливості долучитися до онлайн-навчання у своїх школах.

Про це повідомляють в МОН.

Зареєструватися можна за посиланням. Батьки та учні також можуть отримати відповіді на свої запитання за телефонами “гарячої лінії” департаменту освіти і науки Львівської ОВА: 0960143708, 0935473783.

За словами представників ЛОДА, дистанційній школі викладатимуть усі предмети, що передбачені типовими освітніми програмами для закладів загальної середньої освіти. Окрім того, вчителі перевірятимуть завдання учнів і обліковуватимуть їхні результати. За бажання батьки та учні зможуть отримати витяг з електронного журналу з оцінками, щоби передати в школу за постійним місцем проживання.

До волонтерської роботи також запрошують учителів, які вміють працювати на платформі Moodle.

До того ж команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтесь до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – profoto8213Depositphotos


Обговорення