Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Липня 2022

У Бучі діти миють автівки, щоби зібрати кошти для ЗСУ

Як повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, у Бучі троє хлопців організували автомийку, щоби зібрати кошти на потреби української армії.

За два дні роботи мама одного з хлопців перерахувала тисячу гривень на платформу UNITED24 через “Дію”. Загалом хлопці вже зібрали 2,5 тисячі гривень, миючи фари автомобілів.

“Такі історії надихають і нагадують: кожен може допомогти країні, роблячи той мінімум, що вміє. Підтримуйте такі ініціативи та кидайте донати на ЗСУ. Сьогодні ідеальний день для цього”, – пишуть у відомстві.

Це не поодинокий випадок, коли діти активно долучаються до допомоги ЗСУ. Так, 12-річний хлопець із Бердянська продає лимонад, аби допомогти ЗСУ.

Восьмирічний школяр з Бучі, який нині мешкає в Луцьку, грає з перехожими на вулиці в шахи, щоби зібрати кошти для армії. Також у Луцьку двоє п’ятикласників збирають та продають черешні, щоби допомогти нашим захисникам придбати принаймні ще один “Байрактар”, а також семирічний спортсмен віддав свої заощадження на потреби ЗСУ.

У Львові діти продають лимонад, аби зібрати кошти для ЗСУ. Львівський школяр зібрав на авто для ЗСУ 120 тисяч гривень, розігруючи марки.

Одинадцятирічний Максим із Покровська підробляє в Чернівцях, аби підтримати армію.

Також у Дніпрі шестирічна дівчинка збирає гроші на бронежилети, граючи на флейті, в Одесі діти продають іграшки, щоби допомогти ЗСУ та переселенцям, а девʼятирічна дівчинка відрізала волосся, аби зібрати кошти для ЗСУ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Telegram “СтратКом ЗСУ”


Обговорення