Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Серпня 2022

Хлопчик з Чернігова зібрав 64 тисячі гривень для ЗСУ

8-річний Сергій з Чернігова зібрав 64 тисячі гривень для української армії та передав у фонд Сергія Притули, передає “УП.Життя”.

Хлопчик збирав кошти, співаючи на вулиці українські пісні. За його словами, у репертуарі такі пісні: “Ой у Лузі червона калина”, Kalush “Додому”, “Добрий ранок, Україно!”, “Ми з України”, Антитіла “Вірила”, Один в каное “У мене немає дому” тощо.

Сергій поділився, що хоче, щоби ці  гроші витратили на покупку джипа, тепловізора, зброї або захисної амуніції для солдатів. Утім, Сергій Притула запропонував витратити цю суму на ремонт “трофейного” російського танка, який допомагатиме українським захисникам давати відсіч окупантам.

Це не поодинокий випадок, коли діти активно долучаються до допомоги ЗСУ. У Львові 9-річна дівчинка зібрала гроші на бронежилет, продаючи свої картини. А в Бучі діти миють автівки, щоби зібрати кошти для ЗСУ. 12-річний хлопець із Бердянська продає лимонад, аби допомогти ЗСУ.

Восьмирічний школяр з Бучі, який нині мешкає в Луцьку, грає з перехожими на вулиці в шахи, щоби зібрати кошти для армії. Також у Луцьку двоє п’ятикласників збирають та продають черешні, щоби допомогти нашим захисникам придбати принаймні ще один “Байрактар”, а також семирічний спортсмен віддав свої заощадження на потреби ЗСУ.

У Львові діти продають лимонад, аби зібрати кошти для ЗСУ. Львівський школяр зібрав на авто для ЗСУ 120 тисяч гривень, розігруючи марки.

Одинадцятирічний Максим із Покровська підробляє в Чернівцях, аби підтримати армію.

Також у Дніпрі шестирічна дівчинка збирає гроші на бронежилети, граючи на флейті, в Одесі діти продають іграшки, щоби допомогти ЗСУ та переселенцям, а девʼятирічна дівчинка відрізала волосся, аби зібрати кошти для ЗСУ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Титульне фото: скриншот з відео організації Сергія Притули


Обговорення